Onze volledige menukaart

Vleesgerechten

Keuken doorlopend open vanaf: 11u
  • Steak
    23.50
    250g met Gemengd Slaatje
  • Paardenfilet
    29.00
    met Witloofslaatje
  • Kipfilet
    19.50
    met Gemengd Slaatje
  • Spareribs
    19.90
    met Koolsla & Looksaus
  • Steak Tartare √† la Minute
    23.00
    Geprepareed
  • Black Angusburger
    21.00
    met Cheddar, Kropsla & Pepermayonaise
  • Stoofvlees
    19.50
    met Witloofslaatje
  • Vol au Vent
    19.50
  • Zesrib
    28.00
    Gegrild, met Tomatenslaatje & Rode Wijn Vinaigrette

Sauzen: Natuur, Béarnaise, Champignonroom, Rocquefort, Kruidenboter, Curry, Pepersaus.

Alle hoofdgerechten zijn verkrijgbaar met frietjes, kroketten, puree, aardappel in de schil, gratin of pasta.