Onze volledige menukaart

Vleesgerechten

Keuken doorlopend open vanaf: 11u
  • Steak
    24.00
    250g met Gemengd Slaatje
  • Paardenfilet
    29.00
    met Witloofslaatje
  • Kipfilet
    20.50
    met Gemengd Slaatje
  • Spareribs
    21.00
    met Koolsla & Looksaus
  • Steak Tartare √† la Minute
    24.00
    Geprepareed
  • Stoofvlees
    20.50
    met Witloofslaatje
  • Vol au Vent
    20.50
  • Zesrib
    28.50
    Gegrild, met Tomatenslaatje & Rode Wijn Vinaigrette
  • Gerookt Hammetje
    21.50
    met Zuurkool, Honing-Mosterdsaus en Puree

Sauzen: Natuur, Béarnaise, Champignonroom, Rocquefort, Kruidenboter, Curry, Pepersaus.

Alle hoofdgerechten zijn verkrijgbaar met frietjes, kroketten, puree, aardappel in de schil, gratin of pasta.