Onze volledige menukaart

Suggesties

Suggesties Voorgerecht

Keuken doorlopend open vanaf: 11u
  • Carpaccio van everzwijnhammetje
    € 18,50
    met rucola, crème mosterd en Oud Brugge kaas

Suggesties Hoofdgerecht

Keuken doorlopend open vanaf: 11u
  • Veggie stoofpotje
    €19,50
    winters stoofpotje met verse groentjes en ravioli
  • Steak van hert
    € 28,50
    klassiek wildgarnituur en amandelkroketten
  • Fazant “fine champagne”
    € 26,50
    gebakken witloof, knolselder, raap en amandelkroketten
  • Stoofpotje van everzwijn
    € 24,50
    gebakken witloof, appel, veenbes en amandelkroketten

Suggesties Dessert

Keuken doorlopend open vanaf: 11u
  • Gebakken vijgen
    € 10,00
    geflambeerd met Whiskey en kaneel-ijs