suggesties week 2 februari brasserie hof de bist

ONZE NIEUWE SUGGESTIES

๐–๐š๐ญ ๐ณ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ž๐ž๐ง๐ฌ ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง๐๐š๐š๐ ? ๐„๐ž๐ง ๐ƒ๐ฎ๐จ ๐ฏ๐š๐ง ๐ณ๐š๐ฅ๐ฆ ๐จ๐Ÿ ๐•๐š๐ซ๐ค๐ž๐ง๐ฌ๐ฐ๐š๐ง๐ ๐ž๐ญ๐ฃ๐ž๐ฌ “๐ ๐ซ๐š๐ง๐-๐ฆ๐ž๐ซ๐ž” ๐จ๐Ÿ..ย โค.ย ๐Ž๐ง๐ญ๐๐ž๐ค ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ ๐ ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ฌ…ย โค

VOORGERECHT
Duo van zalm, tartaar en gravad lax, gemarineerde venkel, curry en citrusgel โ‚ฌ 17,50 Gravad lax van zwarte vlek, radijs en wasabi โ‚ฌ 18,20

HOOFDGERECHT Hammetje met pastinaakpuree en honingmosterdsaus – โ‚ฌ 20,50
Varkenswangetjes “grand-mรจre” met kroketjes en witloofslaatje – โ‚ฌ 24,30 Gebakken zalm, compote van courgette en tomaat, inktvispasta – โ‚ฌ 24,50 Skrei met notenkorst, gebakken bloemkoolcrรจme, spinaziepuree – โ‚ฌ 27,80

ย DESSERT Clafoutis rood fruit met vanille-ijs – โ‚ฌ 9,20ย 
๐“๐š๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ญ๐ฃ๐ž ๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ž๐ซ๐? ๐Ž๐ง๐ญ๐๐ž๐ค ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ ๐ ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ฌ…ย โคย ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐›๐ฌ๐ข๐ญ๐ž.ย www.brasseriehofdebist.be / 03 664 61 30